Повеќејазична поддршка за IQ Option

Повеќејазична поддршка за IQ Option

Повеќејазична поддршка

Како меѓународна публикација што претставува меѓународен пазар, имаме за цел да допреме до сите наши клиенти ширум светот. Умешноста на многу јазици ги урива границите на комуникацијата и ни овозможува ефективно да одговориме на вашите потреби.

Ние подеднакво ги застапуваме сите наши клиенти ширум светот и почитуваме дека многумина може да се чувствуваат поудобно да зборуваат на својот мајчин јазик. Нашата способност да комуницираме на многу јазици го олеснува решавањето на проблемите и тоа значи дека вашите потреби ќе бидат задоволени брзо и ефикасно.

Опцијата IQ сега е достапна на јазиците: Ќе продолжиме да додаваме повеќе јазици во нашата понуда по потреба. Ако вашиот јазик сè уште не е достапен, зошто не контактирате со нас и не поднесете барање?
Повеќе ажурирања доаѓаат наскоро!
Thank you for rating.