IQ Option Преземете ја апликацијата - IQ Trader North Macedonia - IQ Trader Северна Македонија

Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)


Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option на Windows

Апликацијата Desktop на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб-верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Системски барања

 • Операционен систем:
  • Windows 7, 8, 8.1, 10
 • RAM меморија:
  • 2 GB (препорачливо 4 GB)
 • Видео картичка:
  • DirectX 9 (Windows)
 • Простор на хард дискот:
  • 130 Mb

Преземете ја официјалната апликација IQ Option овде на вашиот лаптоп/компјутер.

Преземете ја апликацијата IQ Option за Windows

Инсталаторот на IQ Option ќе започне автоматски да се презема за неколку секунди. Ако тоа не се случи, рестартирајте го преземањето

По успешно преземањето, следете ги овие чекори за да го инсталирате на вашиот лаптоп/компјутер:

1. Зачувајте ја датотеката IQOption.msi на вашиот компјутер.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
2. Отворете ја преземената датотека, изберете го директориумот за инсталација и кликнете „Инсталирај“
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
3. Кликнете „Да“ за да ја инсталирате апликацијата како администратор
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
4. Почекајте додека не заврши инсталацијата
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
5. Кликнете „Заврши“ за да го извршите инсталерот на IQ Option. Можете исто така да ја стартувате апликацијата со двоен клик на иконата IQ Option на работната површина
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
6. Најавете се на клиентот и започнете со тргување. Во случај да не можете да се сетите на вашата е-пошта или лозинка, користете ја опцијата за враќање на лозинката или сменете ја лозинката во вашиот профил.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Сега можете да започнете со тргување. Имате 10.000 долари во демо сметка, можете да тргувате и на вистинска сметка по депонирањето.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)


Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option на macOS

Апликацијата Desktop на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб-верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Системски барања

 • Операционен систем:
  • macOS - OS X 10.10 Yosemite
 • RAM меморија:
  • 2 GB (препорачливо 4 GB)
 • Видео картичка:
  • OpenGL 2.0-пријателски (macOS)
 • Простор на хард дискот:
  • 130 Mb

Преземете ја официјалната апликација IQ Option овде на вашиот лаптоп/компјутер.

Преземете ја апликацијата IQ Option за macOS

Инсталаторот на IQ Option ќе започне автоматски да се презема за неколку секунди. Ако тоа не се случи, рестартирајте го преземањето

По успешно преземањето, следете ги овие чекори за да го инсталирате на вашиот лаптоп/компјутер:

1. Зачувајте ја датотеката IQOption.dmg на вашиот компјутер.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
2. Отворете ја преземената датотека. Ставете ја иконата IQ Option во папката Апликации.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
3. Отворете ја преземената датотека. Следете ги сите релевантни чекори за да ја инсталирате апликацијата IQ Option.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
4. Најавете се на клиентот и започнете со тргување. Во случај да не можете да се сетите на вашата е-пошта или лозинка, користете ја опцијата за враќање на лозинката или сменете ја лозинката во вашиот профил.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Сега можете да започнете со тргување. Имате 10.000 долари во демо сметка, можете да тргувате и на вистинска сметка по депонирањето.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)

Како да се регистрирате со е-пошта

1. Можете да се регистрирате за сметка на платформата со кликнување на копчето „ Регистрирај се “ во горниот десен агол.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
2. За да се регистрирате треба да ги пополните сите потребни информации и да кликнете на „Отвори сметка бесплатно“
 1. Внесете го вашето име и презиме
 2. Изберете ја вашата земја на постојан престој
 3. Внесете валидна адреса за е-пошта.
 4. Направете силна лозинка .
 5. Прочитајте ги „Условите“ и проверете го
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Секоја чест! Успешно се регистриравте. Сега, ако сакате да користите демо сметка , кликнете „Започнете со тргување на сметката за вежбање“.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Сега можете да започнете со тргување. Имате 10.000 долари на демо сметка . Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Можете исто така да тргувате на вистинска сметка по депонирањето со кликнување на „Надополнете ја вашата сметка со вистински средства“.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
За да започнете со тргување во живо, треба да вложите на вашата сметка (минималниот депозит е 10 USD/GBP/EUR).
Како да направите депозит во опцијата IQ
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Конечно, ќе пристапите до вашата е-пошта, IQ Option ќе ви испрати потврдна пошта. Кликнете на врската во таа пошта за да ја активирате вашата сметка. Така, ќе завршите со регистрација и активирање на вашата сметка.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)


Како да се регистрирате со сметка на Фејсбук

Исто така, имате опција да ја отворите вашата сметка преку веб-по сметка на Facebook и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето Facebook
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Потоа ќе ве праша дека имате 18 години или повеќе и ги прифаќате Условите на Условите, Политика за приватност и Политика за извршување на нарачката, кликнете „ Потврди
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „ Најавете се“
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“, IQ Option бара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата IQ Option.


Како да се регистрирате со сметка на Google

1. За да се регистрирате со сметка на Google, кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
Потоа ќе ве праша да имате 18 години или повеќе и да ги прифатите Условите на правилата, Политиката за приватност и Политиката за извршување на нарачката, кликнете „ Потврди
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
2. Во новоотворениот прозорец внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да преземете и инсталирате IQ Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows, macOS)
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта.
Thank you for rating.