IQ Option Shkarko aplikacionin - IQ Trader Albania - IQ Trader Shqipëria

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)


Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option në Windows

Aplikacioni Desktop i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të tij. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Kërkesat e sistemit

 • Sistemi operativ:
  • Windows 7, 8, 8.1, 10
 • RAM:
  • 2 GB (rekomandohet 4 GB)
 • Karta video:
  • DirectX 9 (Windows)
 • Hapësira e diskut të ngurtë:
  • 130 Mb

Shkarkoni aplikacionin zyrtar të IQ Option këtu në Laptopin/PC-në tuaj.

Merrni aplikacionin IQ Option për Windows

Instaluesi juaj i IQ Option do të fillojë të shkarkohet automatikisht brenda pak sekondash. Nëse kjo nuk ndodh, rinisni shkarkimin

Pas shkarkimit me sukses, ndiqni këto hapa për ta instaluar atë në laptop/PC:

1. Ruani skedarin IQOption.msi në kompjuterin tuaj.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
2. Hapni skedarin e shkarkuar, zgjidhni direktorinë e instalimit dhe klikoni “Install”
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
3. Klikoni “Po” për të instaluar aplikacionin si administrator
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
4. Prisni derisa të përfundojë instalimi
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
5. Klikoni “Finish” për të ekzekutuar instaluesin e IQ Option. Ju gjithashtu mund ta nisni aplikacionin duke klikuar dy herë ikonën IQ Option në desktop
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
6. Hyni tek klienti dhe filloni tregtimin. Në rast se nuk e mbani mend e-mailin ose fjalëkalimin, përdorni opsionin e rikuperimit të fjalëkalimit ose ndryshoni fjalëkalimin në profilin tuaj.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë Demo, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)


Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option në macOS

Aplikacioni Desktop i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të tij. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Kërkesat e sistemit

 • Sistemi operativ:
  • macOS - OS X 10.10 Yosemite
 • RAM:
  • 2 GB (rekomandohet 4 GB)
 • Karta video:
  • Miq për OpenGL 2.0 (macOS)
 • Hapësira e diskut të ngurtë:
  • 130 Mb

Shkarkoni aplikacionin zyrtar të IQ Option këtu në Laptopin/PC-në tuaj.

Merrni aplikacionin IQ Option për macOS

Instaluesi juaj i IQ Option do të fillojë të shkarkohet automatikisht brenda pak sekondash. Nëse kjo nuk ndodh, rinisni shkarkimin

Pas shkarkimit me sukses, ndiqni këto hapa për ta instaluar atë në laptop/PC:

1. Ruani skedarin IQOption.dmg në kompjuterin tuaj.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
2. Hapni skedarin e shkarkuar. Vendosni ikonën e opsionit IQ në dosjen "Aplikimet".
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
3. Hapni skedarin e shkarkuar. Ndiqni të gjithë hapat përkatës për të instaluar aplikacionin IQ Option.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
4. Hyni te klienti dhe filloni tregtimin. Në rast se nuk e mbani mend e-mailin ose fjalëkalimin, përdorni opsionin e rikuperimit të fjalëkalimit ose ndryshoni fjalëkalimin në profilin tuaj.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë Demo, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)

Si të regjistroheni me një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Regjistrohu ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
2. Për t'u regjistruar duhet të plotësoni të gjitha informacionet e nevojshme dhe të klikoni "Hap një llogari falas"
 1. Shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj
 2. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
 3. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 4. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 5. Lexoni "Kushtet e kushteve" dhe kontrolloni atë
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Tani nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo , klikoni "Filloni tregtimin në llogarinë praktike".
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese . Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar duke klikuar "Përmbushni llogarinë tuaj me fonde reale".
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Për të filluar tregtimin Live duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (depozita minimale është 10 USD/GBP/EUR).
Si të bëni një depozitë në opsionin IQ
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, IQ Option do t'ju dërgojë një postë konfirmimi. Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)


Si të regjistroheni me një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes llogarisë në ueb nga Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Më pas do t'ju kërkojë që jeni 18 vjeç ose më i vjetër dhe pranoni Kushtet e kushteve, Politika e privatësisë dhe politika e ekzekutimit të porosisë, klikoni " Konfirmo "
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në " Identifikohu”
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Pasi të keni klikuar në butonin “Identifikohu”, IQ Option po kërkon qasje në: Emrin tuaj, foton e profilit dhe adresën e emailit. Kliko Vazhdo...
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Pas kësaj Ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën IQ Option.


Si të regjistroheni me një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Pastaj do t'ju kërkojë që jeni 18 vjeç ose më i vjetër dhe pranoni Kushtet e Kushteve, Politikën e Privatësisë dhe Politikën e Ekzekutimit të Porosisë, klikoni " Konfirmo "
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin IQ Option për laptop/PC (Windows, macOS)
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.
Thank you for rating.