Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në IQ Option

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në IQ Option


Çfarë është Programi Filial i IQ Option

Oferta e IQ Option lidhet deri në 50% të të ardhurave të ndërmjetësve nga të gjithë tregtarët e tyre, për sa kohë që ata janë aktivë në platformën IQ Option.


Pse IQ Option Filialin

Platforma unike IQ Option ju jep fitimin më të lartë. Ju mund të përqendroheni në trafikun tuaj dhe ne do të bëjmë
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në IQ Option
pagesat e tjera
 • IQ Option transferon automatikisht fitimet tuaja në llogarinë tuaj të preferuar të pagesave në internet dy herë në muaj

Nuk ka zbritje të bilanceve
 • Nuk mund të kesh bilanc negativ në programin IQ Option. Të ardhurat tuaja përbëhen tërësisht nga fitimet

Mbështetje ndër-platformë
 • Produkti i IQ Option është i disponueshëm në një version ueb dhe një aplikacion celular. Ju mund të drejtoni trafikun nga të gjitha kanalet në mënyrë të barabartë

Markë shumëgjuhëshe
 • IQ Option përfaqëson miliona klientë nga 175 vende që flasin 13 gjuhë dhe ata gjithmonë kthehen në platformën IQ Option për më shumë

Lidhje universale
 • IQ Option bën punën e zbulimit të vendndodhjes, gjuhës dhe pajisjes së përdoruesve tuaj dhe dërgojini në faqen më të përshtatshme të uljes

Pastro analitikën
 • Analizoni rezultatet tuaja në kohë reale duke përdorur raporte të përshtatshme dhe filtra të dhënash


Opsioni IQ Marrja e pagesës

IQ Option dërgoni fitimet tuaja në llogarinë tuaj të preferuar të pagesës dy herë në muaj, brenda 3 ditëve të punës
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në IQ Option


Si funksionon Programi i Filialit i IQ Option

1. Fillimi
 • Nëse keni një faqe interneti ose blog ose blini trafik në internet, mund të publikoni lidhjen tuaj të filialit në faqen ose reklamën tuaj

2. Lidhja juaj
 • Një përdorues klikon lidhjen ose reklamën tuaj (nuk mund të regjistroheni veten, të afërmit ose miqtë tuaj). IQ Option etiketo këtë përdorues me ID-në tënde unike

3. Regjistrimi i klientëve
 • Përdoruesi regjistrohet në platformën IQ Option dhe fillon tregtimin

4. Përllogaritja e fitimit
 • Ju merrni deri në 50% të fitimit të ndërmjetësve sipas aktivitetit të tregtimit të klientëve tuaj

5. Pagesa
 • Dy herë në muaj, IQ Option paguan të ardhurat tuaja duke përdorur sistemin tuaj të preferuar të pagesave

Karakteristika e Programit të Filialit të Opsionit IQ


Tabela
e kontrollit Statistikat në kohë reale. Një panel analitik që është miku më i mirë i çdo bashkëpunëtor
 • Gjeo-analizë e zgjeruar
 • Zbuloni burimet e trafikut, vendet dhe regjistrimet
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në IQ Option

Teknologjia e gjurmimit të opsionit IQ Postbacks
mund t'ju transmetojë statistika ose drejtpërdrejt në rrjetin e reklamave që po përdorni
 • Ndjekja në kohë reale e çdo ngjarjeje
 • Ju mund të krijoni një numër të pakufizuar të postbacks
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në IQ Option

Pagesat
Përdorni çdo mënyrë pagese që është e përshtatshme për ju dhe ruani informacionin tuaj për pagesat e ardhshme
 • Ruani informacionin për llogari të shumta pagesash në të njëjtën kohë
 • Kërkoni një pagesë në një nga llogaritë tuaja dhe merrni pagesa të rregullta në një tjetër - me ne, është e lehtë!
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në IQ Option

Mbështetja
e menaxherëve profesionistë të IQ Option mund t'ju ndihmojnë të filloni të bëni një fitim
 • Menaxherët e IQ Option flasin gjuhën tuaj
 • Zgjidhje të shpejta për çdo problem

Filialin më të mirë përreth

Dhe këto janë vetëm statistikat e 30 ditëve të fundit! Bashkohuni me renditjen e IQ Option tani për të qenë me më të mirët e më të mirëve
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në IQ Option

Pse tregtarët zgjedhin opsionin IQ?

IQ Option nuk mendonte se kishin një zgjedhje tjetër përveçse të krijonin një produkt të jashtëzakonshëm. pasi hyri në industri në vitin 2013, IQ Option vendosi një synim për të krijuar platformën më të mirë tregtare për të gjithë tregtarët. Ata përdorën teknologjitë dhe risitë më të fundit për të krijuar një produkt që u jep klientëve të IQ Option një përvojë të thjeshtë, të përshtatshme dhe interesante tregtare.

IQ Option punon në platformë çdo ditë për të zhvilluar zgjidhje inovative në mënyrë që çdo klient të ndihet unik. Sistemi i mbështetjes IQ Option është i disponueshëm 24/7 për të ndihmuar tregtarët me çdo problem në platformë, ekipi i zhvillimit të IQ Option kryen mirëmbajtjen dhe lëshon veçori të reja, specialistët e HR punësojnë ekspertët më të mirë për klientët, ekipi i marketingut krijon uljet më të larta të konvertimit, IQ Option departamenti i programit të filialeve punon në promovime dhe veçori të reja të programit, dhe menaxherët e pakrahasueshëm të filialeve të IQ Option ndihmojnë filialet të përmirësojnë cilësinë e trafikut së bashku me fitimet e tyre në programin IQ Option.

IQ Option ka besim se sinergjia midis anëtarëve të ekipit është ajo që drejton suksesin e gëzuar nga kompania dhe partnerët e IQ Option.


Karakteristikat e platformës
 • Depozita minimale 10 dollarë
 • Depozita maksimale $1000000 në ditë
 • Investimi minimal 1$
 • Investimi maksimal 20 000 dollarë
 • Nuk ka kërkesë minimale për tërheqje
 • LLOGARIA DEMO FALAS 10 000 $
Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në IQ Option


Mbi 400 asete
 • Opsionet binare
 • Opsionet dixhitale
 • CFD në Forex
 • CFD në aksione
 • CFD në ETF
 • CFD në Crypto
 • CFD mbi Mallrat


Gjuhët e mbështetura nga shërbimi ndaj klientit 24/7

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në IQ Option
Thank you for rating.